Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg
Index form Swedish

Söders Stadsbud blir Relokator Söders Stadsbud AB

Relokator AB som ingår i den norska tjänstekoncernen First Mover Group har förvärvat Söders Stadsbud.

Relokator AB, som är en del av det norska Relokator A/S och First Mover Group, startade sin verksamhet i Sverige redan i början av 2017, men förvärvar nu det anrika och välrenommerade Söders Stadsbud i Stockholm.

Söders Stadsbud grundades 1985 av Jan Eklund, som nu har valt att avsluta karriären och överlämna företaget till en aktör som vill fortsätta i den anda som Söders tidigare drivits i.

Det vill säga med högt fokus på väl utförda projekt, hög kvalité och trovärdighet som genomsyrar bolaget.

För det ändamålet var Relokator en perfekt matchning.

”Tillsammans med Söders Stadsbud är Relokator väl rustat för att fortsätta sin tillväxtresa och ta oss an ännu fler uppdrag i de nordiska länderna. Förvärvet stärker och breddar vår position på montage- och flyttmarknaden” säger Jens Hällbom, Sverigechef för Relokator.

Tore Martinsen, vd och koncernchef i First Mover Group, framhåller att Söders Stadsbud är ett fint tillskott till Relokator-familjen.

”Det är en god plattformsinvestering för ytterligare tillväxt.

Dessutom skall vi inom loppet av 2019 också etablera oss i Göteborg och Malmö.”

FMG – First Mover Group – är en av Nordens största aktörer inom tjänster för montage, flytt och avveckling av kontorsmöbler.

 

Årsomsättningen i First Mover Group för 2018 beräknas uppgå till mer än motsvarande cirka 300 miljoner svenska kronor. Koncernen kommer i slutet av 2018 ha cirka 450 medarbetare