Om oss

Relokator är sedan några år tillbaka den största aktören i Skandinavien inom tjänsteområden som projektrådgivning inom flytt, kontorsflyttning och montage.

Vi har kontor i Stockholm, Oslo, Stavanger, Bergen och Trondheim, men utför uppdrag i hela Skandinavien. 2018 levererade vi ca 14.000 rådgivningstimmar till 350 olika kunder och flyttade mer än 40.000 arbetsplatser.

För att få så många förtroenden så måste vi, i alla tjänster och produkter vi levererar ha kvalitet och god service i fokus. Detta avspeglar sig i våra värderingar; Professionella, Problemlösande och att vi gör saker med glädje. För våra kunder innebär det att vi har kunskapen och drivkraften, vi vill vara den som löser problem och framförallt skall det vara tryggt att jobba med oss.

Som den största aktören i vår industri så har vi ett stort ansvar att aktivt bidra med högst satta hållbarhetsmål och ledningssystem för miljöpåverkan i våra processer. Koncernen Relokator värderar miljön och vår omvärld, vi lägger mycket energi på att analysera vad som är de bästa lösningarna i framtiden och vi gör stora investeringar för att skydda jorden för kommande generationer