First Mover Group (Relokators moderbolag) har idag ingått avtal om köp av 100% av aktierna i Resultat Projektledning Sverige AB (Resultat),

 Resultat är ett svenskt hyresgästkonsult- och projektledningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö.

– Med detta förvärv fortsätter vi att stärka vår position i Sverige som är Nordens största marknad. Resultat är en ledande aktör på hyresgästkonsultmarknaden i Göteborg. Företaget tillhandahåller mervärdestjänster och support till företag som flyttar. Förvärvet kommer att ge synergier och förstärka First Mover Groups position som en komplett tjänsteleverantör, säger Eirik Arnø, VD för First Mover Group.

– Vi ser fram emot att bli en del av First Mover Group. Vi delar samma värderingar och brinner för att leverera premiumtjänster till våra kunder. Jag är därför övertygad om att vi tillsammans kommer att kunna skapa ytterligare kundvärde, säger Christer Johanson, VD för Result.

– Vi är mycket nöjda med att stärka gruppen med kompletterande expertis och ser fram emot att välkomna nya talanger till FMG-familjen. Tillsammans kommer vi att fortsätta den lönsamma tillväxten och skapa värde för kunder, anställda och aktieägare, avslutar Eirik Arnø.